Ratarstvo

Per-Agro d.o.o.

Ratarstvo

tractor icon

Osnovna delatnost preduzeća Per-Agro d.o.o. je ratarstvo. Proizvodnja je zasnovana na više od 1.000 ha poljoprivrednog zemljišta, od čega je deo zemljišta u vlasništvu preduzeća, a deo predstavlja zakup. Na našim njivama se uzgajaju merkantilna pšenica i ječam, kukuruz, suncokret, šećerna repa, soja, kao i semenska pšenica i semenski ječam. 

Proizvodnju poljoprivrednih kultura olakšava upotreba savremene mehanizacije uz pomoć koje su značajno smanjeni troškovi proizvodnje, dok je vreme obavljanja pojedinačnih operacija skraćeno. Pored rada na našim parcelama, vršimo usluge i drugim poljoprivrednim proizvođačima. U svom vlasništvu Per-Agro d.o.o. poseduje najsavremeniju mehanizaciju koja omogućava nesmetano obavljanje proizvodne i uslužne delatnosti. Našu flotu čine kombajni marke Case, Claas, Agrifac, teški traktori guseničari proizvođača Caterpillar, teški traktori Fendt, zatim Case i Claas, kao i sve potrebni adapteri i priključne mašine.

Primenom savremenih agrotehničkih mera, uspeli smo da poboljšamo kvalitet našeg zemljišta i povećamo prinose zasnovanih kultura. U pripremi zemljišta za setvu koristimo veštačko đubrivo GlucoHumat za koje smo jedini registrovani uvoznik i prodavac na teritoriji Srbije. 

harvester case